سقف کاذب: برسی مزایا، معایب، قیمت انواع سقف کاذب

سقف کاذب کشسان مات

سقف کاذب یکی از مهم ترین عناصر در طراحی داخلی است که علوه بر ایجاد زیبایی و استایل معماری میتواند عایق خوبی برای صدا و گرما باشد. در ادامه انواع سقف کاذب را برسی میکنیم.

سقف کاذب چیست؟ 

سقف کاذب یک سقف ثانویه است که زیر سقف اصلی ساختمان اجرا میشود. سقف کاذب میتواند از جنس گچ، چوب، پی وی سی، آلومینیوم و شیشه باشد. هدف از اجرای این سقف زیبا سازی محیط، پوشاندن تاسیسات و سیم کشی های سقف، تنظیم ارتفاع سقف، بهبود عایق صدا و حرارت است.

دسترسی سریع

انواع سقف کاذب

انواع سقف کاذب

کناف یا گچ برگ متدوال ترین روش اجرای سقف کاذب این روزها است. کناف پنل هایی فشرده از جنس گچ است که بر روی سازه کشی ای از جنس گالوانیزه پیچ میشود. گچ برگ ها در سه مدل ضد حریق، ضد رطوبت و معمولی تولید میشوند. بعد از پیچ شدن پنل ها به سازه، جای پیچ ها و درز گچبرگ ها بتونه و رنگ میشود. 

  • کناف تا سه برابر زود تر سقف های گچی قدیمی اجرا میشود
  • وزن ساختمان را کاهش میدهد
  • رنگ پذیری بهتری دارد
  • هزینه تمام شده کمتری نسبت به سقف های گچی قدیمی دارد

در صورت اجرای اصولی، کناف پتانسل استفاده خیلی بالایی دارد.

کناف بیس یا RG
کناف بیس
کناف آکوستیک یا SP
کناف ضد آب یا MR
کناف ضد آب
کناف ضد حریق یا FR
سقف کشسان در رستوران شرکت نورام

سقف کشسان جدید ترین روش اجرای سقف کاذب است. این سقف کاذب شامل پارچه هایی از جنس پی وی سی میباشد که بر روی پروفیلی آلومینیومی قرار میگیرد و نصب میشود. در این روش اجرای سقف کاذب هیچ احتیاجی به ساپورت گیری از سقف نخواهید داشت. سقف کشسان یکپارچه ترین متریال ساختمانی شناخته میشود.

  • سریع اجرا میشود
  • کاملا ضد آب است
  • قابلیت چاپ یو وی دارد
  • نور بسیار نرم و خوبی تولید میکند
  • ماندگاری خوبی دارد
  • به بتونه کاری و رنگ احتیاجی ندارد
  • به راحتی جمع آوری و نصب میشود
  • سبک است 
  • و ضد حریق
سقف کشسان ترنسپرنت
سقف کشسان ترنسپرنت
سقف کشسان پرینتی
سقف کشسان پرینتی
سقف کشسان لاکر
سقف کشسان لاکر مشکی اتاق خواب
سقف کشسان ساتین
سقف کشسان ساده مات

سقف کاذب رابیتس

سقف مدرن پذیرایی با نورپردازی اسپات

سقف کاذب رابیتس یا راویز متدال ترین نوع سقف کاذب گچی قبل از کناف بوده است. اکثر خانه هایی که ما در آنها زندگی میکنیم سقف کاذب رابیتس دارند. این سقف ها شامل گچ هستند که رو ی فنس هایی از جنس گالوانیزه به اسم رابیتس کشیده میشوند. این سقف های کاذب بسیار وقت گیر هستند و بار مرده ساختمان را افزایش میدهند.

سقف کاذب ترمووود

سقف کاذب ترمو وود

سقف ترموود یکی از گزینه‌های مدرن در زمینه معماری و دکوراسیون است. این نوع سقف از چوب گرانوله‌شده با فشار و حرارت بالا به دست می‌آید که خواص مقاومتی بالا و ظاهر زیبایی دارد. طراحی سقف ترموود ممکن است الهام گرفته از طبیعت باشد و از جنبه‌های زیبایی و گرمای چوب در داخل فضا استفاده کند. خطوط ساده، سطوح صاف، و ایجاد انحناها یا شکل‌های هندسی مختلف از جزئیات مدرن در طراحی ترموود به شمار می‌روند. همچنین، این نوع سقف به دلیل خواص عایق حرارتی و صوتی خود، می‌تواند به بهبود کیفیت محیط زندگی کمک کند، که از نظر عملکردی نیز در زمینه ساختمان‌های مدرن اهمیت دارد. این سقف ها همچنین با ترکیب چراغ های خطی فوق العاده جذاب میشوند.

سقف کاذب شیشه ای

سقف کاذب شیشه ای ویلا

این سقف های کاذب از شیشه های سکوریت با مقاومت نسبتا خوب ساخته میشوند. از مزایای این سقف ها میتوان به ورود نور در طول روز به ساختمان و دیدن ستاره ها در شب اشاره کرد. این شیشه ها مانند سقف های دیگر سبک نیستند و همچنین در هنگام زلزله امکان شکستن آنها ممکن است. این سقف ها همچنین عایق خیلی ضعیفی در مقابل گرما و صدا هستند. 

سقف کاذب تایل یا آکوستیک

سقف تایل

تایل شامل پانل های 60 در 60 از جنس پی وی سی، گچ یا آلومینیوم هست که روی شبکه ای از ریل های گالوانیزه قرار میگیرد. مهم ترین ویژگی استفاده از این سقف کاذب قابلیت دسترسی بسیار سریع و آنی به پشت آن است. با کنار زدن پنل ها میتوانید دسترسی بسیار سریع و کاملی به تاسیسات و سیم کشی های سقف داشته باشید. مهم ترین عیب سقف کاذب تایل ظاهر یکنواخت و بی روح آن در طراحی داخلی شما است.

سقف کاذب لمبه

سقف پی وی سی

لمبه شامل ورق هایی از جنس پلی کربنات است که مانند پارکت درون همدیگر مینشینند و روی سازه های آهنی یا گالوانیزه پیچ میشوند. لمبه روشی بسیار ارزان برای اجرای سقف کاذب است و معمولا در استخر ها استفاده میشود.

سقف کاذب اکسپوز

سقف اکسپوز یا Exposed Ceiling به ساختاری اطلاق می‌شود که اجزای تاسیسات سقف در داخل آن آشکار باقی می‌مانند. در این روش همه ی تاسیسات رنگ میشوند.

سقف اکسپوز

از چه نوع سقف کاذبی استفاده کنیم؟

از سقف های کاذب هرکدام با توجه به جنس، سبک معماری و کاربرد محیط استفاده میشود. سقف ها پی وی سی مناسب محیط های مرطوب مثل استخر ها هستند. از سقف های کشسان و یا شیشه ای میتوانید در دکور های مینیمال، از سقف های گچی در پروژه های نئو کلاسیک و از سقف های تایل  در بیمارستان ها برای دسترسی آنی به تاسیسات استفاده کنید. 

مزایای سقف کاذب چیست؟

  • 1. زیبایی و طراحی: سقف کاذب می‌تواند ظاهر زیبایی به فضا ببخشد و با انتخاب مواد و طرح‌های مختلف، ظاهر منحصر به فردی را به فضا می‌بخشد.
  • 2. مخفی کردن سیستم‌های نورپردازی و لوله‌های تاسیسات: از طریق استفاده از سقف کاذب می‌توان سیستم‌های نورپردازی، لوله‌های برق و دیگر تجهیزات را درون سقف مخفی کرد و به زیبایی فضا کمک کرد.
  • 3. عایق حرارتی و صوتی: برخی از انواع سقف کاذب می‌توانند عملکرد عایق حرارتی و صوتی را بهبود بخشند و از انتقال حرارت و صدا به داخل و خارج از فضا جلوگیری کنند.
  • 4. نگهداری و نظافت آسان: سقف کاذب پایه پی وی سی معمولاً از موادی تشکیل شده است که نگهداری و نظافت آنها بسیار آسان است و نیاز به تعویض یا تعمیرات مکرر ندارند.
guest
example@gmail.com
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
5/5 - (2 امتیاز)
0
دوست داریم نظرتون رو بدونیمx