از اندازه گیری تا نصب سقف کشسان

به طور خلاصه مراحل اجرای سقف کشسان به صورت زیر است:

  1. مشاوره و طراحی
  2. برآورد قیمت تمام شده
  3. اندازه گیری سقف
  4. برسی سطح و آماده سازی
  5. نصب پروفیل ها
  6. نصب سقف کشسان
  7. نصب سیستم های روشنایی، آتشنشانی و …
  8. تنظیمات نهایی
  9. تمیز کاری سقف 

 مشاوره و طراحی:

با ما تماس بگیرید و ایده ها و طرح های خود را با کارشناسان ما درمیان بگذارید تا شما را راهنمایی کنند.

طراحی

برآورد قیمت:

کارشناسان ما هزینه حدودی تمام شده پروژه شمارا برآورد میکنند. قیمت سقف کشسان بستگی به متراژ، نوع پروژه، محل پروژه، پیچیدگی و مقدار و کیفیت نور دارد.

قیمت

اندازه گیری:

در این مرحله کارشناسان ما در محل شما حاضر میشوند و از سقف شما نقشه برداری میکنند. 

اندازه گیری سقف کشسان

بررسی سطح و آماده‌سازی:

پس از نقشه برداری، سطح سقفی که قرار است ممبران کشسان بر روی آن کشیده شود، مورد بررسی قرار می‌گیرد و آماده‌سازی می‌شود. این شامل تمیز کردن سطح، تراشیدن و صاف کردن آن برای نصب پروفیل آلومینیومی و در نهایت سقف کشسان است.

نصب فریم‌ها:

فریم‌ها و پروفیل های آلومینیومی که سقف کشسان به آنها کشیده می‌شود، با دقت و با استفاده از تجهیزات حرفه‌ای نصب می‌شوند. این فریم‌ها به عنوان اساس ساختار سقف کشسان عمل می‌کنند.

 

نصب

 نصب سقف کشسان:

سقف کشسان با دقت کشیده و نصب می‌شود. توجه به جزئیات و دقت در اجرای این مرحله، تأثیر زیادی بر زیبایی و کیفیت نهایی سقف کشسان دارد.

نصب سیستم های روشنایی:

در این مرحله تجهیزات روشنایی شما مثل هالوژن ها، لوستر ها و لاینر های نوری بر روی سقف طبق نقشه و در محل های سیم کشی شده نصب میشود.

نصب تجهیزات آتشنشانی، تهویه و غیره:

در این مرحله تمامی اسپرینکلر ها، دتکتور ها، تهویه ها، دریچه های بازدید و … نصب و راه اندازی میشوند.

تنظیمات نهایی و تحویل کار:

پس از کشیدن ممبران، تنظیمات نهایی بر روی سقف انجام می‌شود و کیفیت نهایی سقف بررسی می‌شود. در انتها، سقف کشسان به شما تحویل داده می‌شود و اطمینان حاصل می‌شود که نتیجه به دلخواه شما است.

نصب تجهیزات سقف کشسان روی سقف ساتین

تمیز کاری سقف کشسان: 

تمیز کردن سقف نیز بر عهده ماست. بعد از اجرا سقف را کاملا تمیز میکنیم و سپس تحویل شما میدهیم.

مرحله به مرحله نصب سقف کشسان روی پروفیل

نصب سقف کشسان یک قاعده کلی دارد و آن این است که باید ابتدا گوشه های سقف نصب شود. این کار باعث میشود که سقف از همه ی جوانب به صورت یکسان و منظم کش بیاید و بدون چروک  به ظریف ترین شکل ممکن اجرا شود. در عکس های زیر میتوانید نمونه هایی از مراحل اجرای پروژه های پیچیده سقف کشسان را ببینید.

مرحله به مرحله نصب سقف کاذب کشسان
مرحله به مرحله نصب سقف کشسان

تجهیزات مورد نیاز برای نصب سقف کشسان

تجهیزات نصب سف کشسان
نصب سقف کشسان

این تجهیزات شامل:

هیتر گازی، کپسول گاز، کاردک مخصوص مونتاژ، دریل، پیچ بند، ابزار دمونتاژ، چسب، گیره سقف کشسان، هیلتی، قیچی پروفیل بر، فرز و… است.

محدودیت های ابعادی در اجرای سقف کاذب کشسان

سقف های کشسان در نهایت عرض 5 متر و طول 200 متر اجرا میشوند. برای نصب مساحتی بیش از این باید زیر سقف قوطی کشی شود تا بتوانیم مثلا یک عرض 10 متری را به صورت دو تکه مانند تصویر زیر پوشش دهیم.

پروفیل سقف کشسان سپراتور

نحوه اجرای تجهیزات روی سقف کشسان

سقف های کشسان به خودی خود نمیتوانند تجهیزاتی مثل هالوژن، لوستر و غیره را بدون تغییر شکل نگه دارند. برای نصب هر تجهیزاتی ابتدا باید برای مهار وزن آنها زیر سازی انجام داد. این زیرسازی ها معمولا راحت و بسیار کم هزینه تمام میشوند. همچنین اگر تجهیزات ما به برق احتیاج دارند باید برق کشی قبل از اجرای سقف کشسان انجام شود. پس از انجام این زیر سازی ها سقف کشسان نصب میشود و سقف توسط واشر هایی برای نصب تجهیزات به نگهدارنده های خود باز میشود.

سقف کشسان ساده مات
نصب هالوژن در سقف کشسان

دمونتاژ و نصب دوباره سقف کشسان

تا بینهایت بار میتوانید سقف کشسان را به منظور دسترسی به تاسیسات زیر آن باز کنید و دوباره ببندید. هر تکه از این سقف خودش یک دریچه بازدید است و دیگر نیازی به دریچه های بازدید هم ندارید. در فیلم کوتاه زیر میتوانید ببینید که این سقف ها چقدر راحت باز میشوند و به همان ترتیب قبلی دوباره میتوانند نصب بشوند.

5/5 - (5 امتیاز)
0
دوست داریم نظرتون رو بدونیمx